Custom made web applications
FacebookLinkdIn
Micazu
vakantiehuizen huren of verhuren

Micazu

Micazu - de boekingssite voor vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren - groeide exponentieel door de jaren heen. about:blank groeide mee; wij stonden aan de wieg sinds 2009 en hebben gezamenlijk vele functionele iteratierondes, conversieoptimalisatie-trajecten en volledige redesigns meegemaakt. In deze  samenwerking voelt about:blank zich als het ware het verlengstuk van de Micazu organisatie, waarin de klant direct - en wekelijks! - spart met onze developers over verbeteringen aan de software.

Jaar

2020

Klant

Micazu

Onderwerp

Boekingssite vakantiehuizen

Het ideale vakantiehuis vind je beter met een boekingssite op maat.

MicazuMicazuMicazu

Reserveer nu.

Een prijsberekening met optionele bijkomende kosten, direct een reisverzekering afsluiten, aanbetalingen en commissies direct verrekenen. Maar ook: het tijdelijk activeren van "kosteloos annuleren" in verband met COVID-19.
Het zit erin.

Micazu

Inloggen voor verhuurders.

Een eigenaar van een vakantiehuis wordt op Micazu onderdeel van een uniek platform. Een verhuurder heeft complete controle over haar advertenties dankzij het afgeschermde verhuurderdeel. Hier is het mogelijk om promotionele content en beschikbaarheid te beheren, bovendien krijg je als verhuurder direct uitbetaald nadat een boeking heeft plaatsgevonden.

Micazu

Verkopen van je vakantiehuis

MicazuMicazu

"Al meerdere jaren werken wij samen om ons platform nog succesvoller te maken. Wij zien about:blank echt als een verlengstuk van ons team, waardoor - bij nieuwe plannen - wij samen met hen tot de best mogelijke oplossingen komen.
Hierdoor halen wij het maximale uit onze samenwerking!"

Jens van den Broek - Eigenaar Micazu BV

 

"No nonsense. Zoals ze zelf zeggen is about:blank een van de weinige webbouwers die wel de gewenste oplossing kan bouwen - daar waar anderen afhaken. Ook worden projecten nooit klakkeloos uitgevoerd, maar wordt er goed meegedacht of het realistisch is en - of het niet sneller of anders kan."

Barry Veninga - eBusiness Director Micazu