Custom made web applications
FacebookLinkdIn
Origineel Overnachten
bijzondere overnachtingen boeken

Origineel Overnachten

Als vooruitstrevende internetondernemer loop je met een standaard weboplossing als Wordpress - bij forse groei - aan tegen de beperkingen ervan. Het team van OrigineelOvernachten was veel tijd kwijt aan content management en het beheren van boekingen. Binnen de bestaande oplossing was een efficiencyslag echter moeilijker te realiseren, waardoor het management besloot om het platform op maat te bouwen.

De door about:blank ontwikkelde oplossing biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het aanbieden van vele bijzondere overnachtingen: zowel direct boeken via een beschikbaarheidskalender, evenals clickouts naar affiliate partners. Technisch sterk, betrouwbaar en gekoppeld aan jouw systemen.

 

Jaar

2019

Klant

Origineel Overnachten

Onderwerp

Travel boekingsplatform

Expert level - ook in bijzonder overnachten.

Origineel OvernachtenOrigineel OvernachtenOrigineel OvernachtenOrigineel Overnachten

Manage.

Als verhuurder van originele accomodaties heb je toegang tot jouw persoonlijke beheeromgeving, waar je op elk moment jouw accomodatie(s) zo optimaal mogelijk kan beschrijven, de beschikbaarheid en tarieven per accomodatie kan instellen en jouw binnengekomen boekingen kan verwerken.

Origineel Overnachten

"Met de jarenlange ervaring die about:blank heeft in het ontwikkelen van reisgerelateerde applicaties, zijn zij voor ons de ideale partner die ons verder helpt groeien." 

Egan van Doorn - Owner, founder OrigineelOvernachten